Nu putem spune că ducem lipsă de cadouri pe care să le cumpărăm, înfrumusețăm și dăruim. Însă când vine vorba de idei de cadouri originale, nu mai suntem chiar așa de bogați. În orice caz nu atât de bogați, pe măsura sentimentelor deosebite pe care le nutrim pentru persoanele dragi.

Aici vine cu o variantă inspirată să ne ajute VERA ART. Este o prietenă dragă mie, care se ocupă cu talent și minuțiozitate de picturi pe porțelan. Am avut ocazia să colaborez cu ea pentru un astfel de cadou original, și rezultatul a fost o minune. Exact așa cum mi-am dorit să personalizez setul de cană și farfurioară pe care l-am dăruit, plus un ceva care a adăugat la șarmul final.

Dar să vorbesc mai mult despre stilul ei. Sunt picturi care dau culoare, și înfrumusețează prin imagini vesele, care aproape prind viață. Un cadou perfect pentru un copil, pentru un părinte care deja face parte dintr-un univers luminos, datorită copilașului său, sau pentru o persoană apropiată căreia vrei să îi aduci zâmbetul pe buze.

Iată despre ce vorbesc:

O altă direcție de stil, pe care l-am văzut conturându-se sub pensulele ei colorate, a fost acela de personalizări elegante. Combinații de culori în contrast perfect, sau nuanțe care scot în evidență însuși porțelanul sau însăși sticla, dau garanția unor lucrări frumoase, cadouri speciale pentru persoane speciale.

Iată un exemplu:

În plus, VERA ART știe să îți aducă natura în palmă. Preia jucăuș imagini din natură, flori, plante, animăluțe dragi nouă, și ne lasă să le admirăm în tihnă chiar în propria cana de ceai. Dacă știi să comunici din reprezentările proprii, iar apoi lași VERA ART să le finiseze și să le aducă un contur, fii sigur că pictura va fi unică și originală. Două imaginații știu să danseze și să lase urme demne de memorat într-un desen ingenios: a ta și a talentului VERA ART!

Într-un cuvânt, ai ceva ce nu găsești în magazine, și cu siguranță modele unice prin care să îți exprimi sentimentele de apreciere/atașament față de persoana dragă ție. Sau nu ai încă așa ceva?

VERA poate fi contactată pe pagina dedicată VERA ART @picturipeportelansisticla, de pe Facebook, sau la numărul de telefon: 0761 613 677