HandMade creează. Creează și inovează mereu, pentru cliente care doresc să fie în pas cu moda, dar și cu stilul propriu. În luna mai, propunem o bijuterie specială, care să pregătească frumoasele să intre în plină vară împodobite exact pe gustul lor.

Să vedem ce au special acești cercei, și ce îi face să fie un must-have pentru trusa de bijuterii a oricărei femei.

Sunt, de fapt, 2 modele într-unul singur. Sau 2 perechi de cercei diferite, în care un model se construiește pe baza celuilalt. Piesele suplimentare se pot atașa sau detașa, în funcție de cum vrem să purtăm cerceii: mai simpli pentru ținute cochete, mai sofisticați, pentru ținute simple cărora trebuie să li se atașeze mai multă culoare.

Purtați simpli, ei vor avea doar o singură piatră Swarovski, ce picură din montura de argint natural, elegant, șic. Pot fi asociați la eșarfe cafenii, ținute oranj, culori calde.

Purtați cu piesele adiționale, aceștia se vor transforma într-o pereche de cercei lungi, bogați, alcătuiți din 4+1 cristale Swarovski de dimensiuni diferite. Aplicația ce poate fi atașată adaugă 3 cristale mai mici ce se continuă cu unul de dimensiuni mai mari, care va fi vedeta bijuteriei.

Cristalele au forme tăiate cu finețe astfel încât să facă purtătoarele să strălucească. Forme conice sau aproximativ rotunde, care adaugă preț și valoare perechilor de cercei. Forme care dau strălucire, și invită la a fi privite cu mai multă atenție și cu mai mult interes.

Linia de lucru este similară celei din lunile anterioare, s-au folosit combinații de cristal Swarovski și argint veritabil, pentru calitate și o serie de bijuterii de o valoare superioară. Bijuterii ce trebuie avute și păstrate cât mai mult timp în colecția proprie. Argintul din montură scoate în evidență întocmai calitatea lucrului bine făcut, și pune în evidență particularitățile pietrelor folosite.

Și ca bijuteria de tip 2 în 1 să fie cu adevărat specială, pentru această lună, mai trebuie adăugat ceva: setul de cercei va avea un preț promoțional, valabil până la 1 iunie, el putând fi achiziționat la 59,5 lei. Potrivit pentru 2 perechi de cercei achiziționați în pachetul unei singure perechi, și pentru a reînnoi colecția proprie. Așa încât să ne putem bucura de un început de vară încărcat de frumos, și promițător. Promițător atât pentru vara prin care ne vom plimba, cât și pentru colecțiile proprii de bijuterii care ne fac speciale.