Pentru o persoană aflată mereu pe urmele frumosului, nu e de mirare că am ajuns și pe pagina @HandMadeOanaApetrei. Când te uiți pe fotografiile cu creațiile proprii, vezi că toate respiră cochetărie, și toate sunt menite a face să strălucească.

Să strălucească este și menirea oricărei femei, atât timp cât ei însăși îi pasă de felul cum arată. Este vorba de un dar pe care nu îl poate înstrăina nici unei alte persoane, fie și de sex opus, oricâtă cochetărie ar fi la mijloc în cazul ținutelor lui. Bijuteriile feminizează sau dau forță, sensibilizează sau impun respect, înfrumusețează sau împietresc, sunt chiar modul în care o femeie știe să se impună, ori să fie venerată pentru ceea ce reprezintă. Și totul stă în arta de a purta acele bijuterii.

Tocmai în această artă intervin creațiile HandMadeOanaApetrei.

Fiecare podoabă grăiește prin farmecul propriu, șoptind care e atitudinea de care ai nevoie pentru a purta un model sau altul de cercei, o piatră de anumită culoare, forme și stiluri diferite.

Atracția pentru bijuterii handmade a dat astfel sens unei activități plăcute, de timp liber și mai puțin liber, în care Oana Apetrei împletește artă, frumos, strălucitor și elegant. Și cu fiecare nouă creație, ea știe să potrivească acea combinație estetică – pe stilul fiecăreia, creând bijuterii pentru gusturi diferite. Uitându-mă puțin pe fotografiile cu cristale Swarovski (procurate pentru bijuteriile handmade), mi-am dat seama de un lucru: cât de ușor și de greu (în același timp) este să te joci cu modelele, făcând posibile tot atâtea atitudini cu care fericitele purtătoare se vor juca, la rândul lor.

Fără a epata, știm cu toate câtă bucurie dă o bijuterie purtată cu mândrie, cu încredere, despre care știi sigur că subliniază frumusețea într-un fel aparte. Dacă, în plus, modelul ales este unul deosebit, sau chiar unic – pentru o comandă anume, setul de bijuterii devine un cadou special, fie pentru cei dragi, fie pentru tine însăți. Un accesoriu care pune în valoare o personalitate, și îi dă contur atunci când trebuie, așa cum trebuie. Și, pe lângă modelele diferite de cercei, medalioane și brățări, mai sunt și culorile cristalelor. Să potrivești culoarea setului de bijuterii la haine, gulere sau mănuși, e un lux care își merită cheltuiala.

Acum, fiecare model în parte merită un plus de atenție. Ce ziceți de o rapidă răsfoire a albumului? Cu siguranță vă va inspira în alegerea setului potrivit.