O pictură cât o mie de cuvinte… E frumos să o privești atunci când ești trist sau vrei să îți schimbi dispoziția în bine. E frumos să scrii despre ea atunci când vrei să simți puterea stării de bine. Și mai e ceva…

O explozie de culoare care se insinuează în câmpul tău vizual și îți inundă percepția cu bucurie. Un fel prin care viața ta însăși capătă mai multă culoare, și care te invață, de fapt, să vezi. Puterea culorii este pusă în prim-plan, și așa ar trebui să faci și tu. Ca și cum de asta ar depinde puterea de a fi vesel și optimist. Puterea de a fi fericit. E ceea ce încearcă să spună Flower Power, ne arată încotro să privim. Ce trebuie să vedem, ce merită văzut, unde să ne îndreptăm atenția, și ce trebuie să primească atenție.

Este ca un fel de ghid vizual pe care îl poți înțelege doar dacă îți faci timp să-i înțelegi pe deplin mesajul. Te uiți întâi acolo, și acolo, și acolo. Încet, frumusețea prinde formă și culoare, și capătă o putere de expresie care vobește direct puterii tale de a te simți bine.

Departe de a avea variații excesive de culoare, Flower Power impresionează prin intensitatea culorilor alese. Ori de câte ori ternul amenință să îți invadeze spațiul interior, te uiți la Flower Power. Ai să vezi mai întâi floarea din prim-plan, care îndrăznește să te distragă de la melancolie. Ai să vezi apoi frunzele în culori estompate, care redau, o dată în plus, puterea copleșitoare a florii de prim-plan. Alte flori îi stau acesteia alături, și dau impresia că se răspândesc într-un spațiu mai vast. Așa cum ar trebui să fie și cu starea ta de bine. Și abia apoi ai să vezi că undeva, subliminal, atenția ți-a fost condusă către floarea de prim-plan de câteva forme verticale, vasul în care sunt așezate florile, care le susține și le permite să-și etaleze culorile, frumusețea și puterea.

Flower Power te învață să vezi. O poți purta cu tine în imaginație, oricând, oriunde. O poți vizualiza cu ochii minții, în orice moment ai nevoie. Poți să te lași copleșit de forța culorii atunci când o privești, și poți să-ți spui oricând ți-e greu: gândește-te la Flower Power…