Luna cadourilor mai că a venit, și pe mulți știu că nu ne găsește chiar pregătiți în a face cadoul perfect. Mai ales atunci când vrei ca acesta să fie altfel. Iar altfel vine, de obicei, la pachet cu scump, rar, aproape de negăsit și dificil de împachetat ingenios. Cadorisirea, care ar fi trebuit să fie un lucru plăcut, devine în astfel de cazuri anevoioasă, momentele de căutare sunt puțin stresante, să recunoaștem. Doar că s-ar putea ca varianta salvatoare să fie doar la un clic distanță, și tu să nu știi de ea.

Dacă îi spun pe nume, probabil te voi face să zâmbești. Și eu am făcut la fel, atunci când am primit invitația de a aprecia pagina care se numește… CraftyBubulina. Deși sunt destul de selectivă în aprecieri, pe CraftyBubulina am acceptat-o din primul moment, posibil să fie legea atracției către lucrul cu stil. Și deși prima reacție a fost să zâmbesc, răsfoind catalogul am observat că lucrurile devin serioase. Mi-au atras atenția creațiile ei vestimentare handmade, lucrate meșteșugit, cu atenție și cu suflet.

CraftyBubulina a pus acolo culoare, într-un fel anume. A mai pus finețe în lucrul de mână, și a adăugat modele potrivite pentru șaluri și gulere numai bune pentru iarnă. Ingredientul minune, însă, este altul: știe să se joace cu combinații de culori care ies în evidență nu atât prin îndrăzneală, cât prin rafinament. Și rafinamentul este o cutezanță în felul său, nu?

Încă ceva care mi-a stârnit interesul: suntem în 2017, în plină cursă a modernismului vestimentar, purtăm mai toți jachete de fâș, pantaloni comozi, bem din pahare de plastic, mâncăm din farfurii de plastic și savurăm cafeaua de la dozatorul din colț, pe stradă. E greu să mai fii atent la astfel de detalii… dar să știi că detaliile sunt atente să te prezinte așa cum ești. Practică, simplă, sobră, pe grabă și gata să te eclipsezi ușor. E oare așa cum ai dorit? Așa cum speri să fii, tu, doamnă?

Partea cu haine comode (ca orice soluție la îndemână) poate fi așa cum ai sperat, sau te-ai format. Însă nu același lucru îl vei spune și despre stilul tău propriu, acela în care fiecare accesoriu contează, subliniindu-ți atenția pentru frumusețe. De exemplu, dacă purtând jachetă de fâș ai crezut că nu mai e nimic de adăugat, iată că o CraftyBubulina inspirată te poate contrazice… cu stil. La o croială simplă, ea are oricând o variantă de îmbunătățire. Pui un șal, sau un fular, și dai câteva retușuri ținutei standardizate. Cheia stă fie în folosirea de contraste sau degradeuri, fie pur și simplu în adăugarea unui contur îngrijit – unei haine oarecare.

Pentru un plus de grijă față de tine, nu e nicicând prea târziu, și nu e scump să accesorizezi cu eleganță. La început de lună decembrie, te rog pe tine, dragă cititoare, să te gândești la următorul lucru: îți ești prețioasă, și ești unică pe lista celor care merită cadoul tău! Un cadou special, marca purtătoare de zâmbete CraftyBubulina.