Dacă tot a venit anotimpul răcoros, e timpul să ne gândim și la o adaptare de stil vestimentar. Primul impuls este acela de a îmbrăca ce protejează cel mai bine împotriva frigului, fără a da prea multă atenție la detalii. Totuși, un plus de câteva minute înainte de a alege ceva potrivit din garderobă îți poate schimba în bine dispoziția sau poate schimba puțin decorurile sumbre de toamnă.

Din seria – combinații de culori pe care le port toamna – iată 3 care îmi plac cel mai mult:

Gri perlat, asociat cu un albastru azur – sunt 2 culori care se pun în evidență una pe cealaltă, mutând atenția asupra corespondentei și câștigând priviri fugare. E una din puținele combinații de culori despre care se poate spune că subliniază stilul într-o secundă. Elegant, modern, subtil, setul acesta de culori e spre deloc agresiv, puțin îndrăzneț și foarte expresiv.

Orange, asociat cu maron inchis – sunt nuanțe de toamnă, dar cu reflexe puternice de culoare extremă. O asemenea combinație dă contur siluetei și reține de la culorile toamnei acea ultimă zvâcnire de lumină solară a anotimpului estival. Setul de culori impresionează prin strălucire și scoate în evidență eleganța, într-un mod îndrăzneț.

Vișiniu, în asociere cu alb – în contrast puternic, vișiniul și albul se acceptă una pe cealaltă într-un fel care intrigă. Permit etalarea de modele vestimentare trendy, dar și modele clasice, ceea ce face posibile o mulțime de ținute diferite prin croială. E o combinație cu mare putere de expresivitate, dacă este purtată cu stil.
La prima și la ultima dintre variante, se potrivesc de minune bijuterii cu tentă metalică. Cât despre cea de a doua, o pereche de cercei cu forme florale ar fi mai adecvați.

Cu un plus de atenție asupra ținutei, chiar toamna însăși e înfrumusețată. Așa încât dintr-un anotimp destul de trist poți face un anotimp al eleganței și bunului-gust.